Feestweek 23-9 t/m 30-9


Wij bestaan 15 jaar! En wie jarig is, trakteert. Daarom houden wij van 23 t/m 30 september een feestweek. Een week waarin er van alles te doen is in onze winkel.

Vanaf 23 september ontvangt u bij aankoop vanaf 10 euro een goodiebag voor de hond of kat!
-Maximaal 1 per klant en zolang de voorraad strekt.
Aan de knagers is ook gedacht, daar krijgt u ook iets lekkers voor bij aankoop van producten voor knaagdieren/konijnen.

 

Programma: 

Zaterdag 23 september: We beginnen met een pruvement voor de hond. Honden zijn, zoals altijd, de hele dag welkom en kunnen diverse soorten brok en  (vers) vlees proeven. U hoeft uw hond hiervoor niet aan te melden.

Dinsdag 26 september: Vanaf 16.00 gaan we catnip bellenblaas voor katten maken! Deze bellenblaas geeft stevige bellen die niet zomaar kapot klappen op de grond en door de catnip hebben ze een grote aantrekkingskracht op katten! Meedoen is gratis, maar wel graag even aanmelden*.

Woensdag 27 september: Van 13.30 tot 17.00 zal Henk van Hengelsportvereniging Visserslust aanwezig zijn, speciaal voor kinderen, die vragen hebben over hengelsport. Ook kan je bij hem een “tuigje” maken, die je ook mee naar huis mag nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Voor iedereen is er een kleinigheidje. We vragen wel om je hiervoor van te voren aan te melden*!

Vanaf 16.00 gaan we in de winkel fleecespeeltjes maken voor de hond of kat. Dit is ook een evenement speciaal voor kinderen en gratis! De materialen zijn aanwezig en uiteraard mag je het speeltje na afloop mee naar huis nemen. Wel graag even aanmelden*  zodat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid materiaal.

Vrijdag 29 september: Vanaf 16.00 kunnen kinderen gratis een slinger voor knaagdieren komen maken in de winkel. Het is leuk om te maken, lekker en leuk voor je knaagdier en dient gelijk ook als bezigheidstherapie. Graag wel even aanmelden*!

Van 18.30 tot 21.00 zijn Anke en Christian bij ons in de winkel. Anke is gediplomeerd gedragstherapeut en heeft samen met Christian een hondenschool in Dorst. Zij staan u graag te woord met betrekking tot alle vragen over het (probleem) gedrag en de opvoeding van uw hond.

Neem deze avond gerust uw hond mee, want er zijn ook diverse denkspellen uit te proberen! Ideaal om eens te kijken of uw hond het leuk vind.
Opgeven voor deze avond is niet nodig en uiteraard is ook deze avond gratis.

Zaterdag 30 september: Van 9.30 tot 11.30 is Laura, onze gediplomeerd trimster, aanwezig voor alle vragen met betrekking tot de vacht van uw huisdier. Weet u niet goed hoe u de vacht van uw hond of kat moet verzorgen? Of met welke borstel/kam? Komt u dan gerust langs en neem vooral uw hond mee! Deze ochtend is gratis en opgeven is niet nodig.

Van 10.00 tot 15.00 is Anita van Farmfood aanwezig. Als u vragen heeft over de voeding van uw hond, kunt u deze aan haar stellen. Ook is er een pruvement van Farmfood brokken en vers. Opgeven is niet nodig.

Ook is er deze dag een ballenbak van FarmFood aanwezig waarin de hond kan “speuren” naar lekkertjes. Het is een ballenbak met klein formaat ballen, deelname is op eigen risico.*Aanmelden kan in de winkel, via de mail (adgorisse@discus.nl), telefonisch (0162-405021) of via onze facebookpagina

Verder hebben we in de winkel een emmer met hondenvoer staan. Als U raadt hoeveel brokjes erin zitten, maakt u kans op 1 van de 5 luxe voertonnen van Prins. Op woensdag 4 oktober maken we de prijswinnaars bekend!

 

Comments are closed