Over Discus Ad Gorisse

Discus Ad Gorisse, al ruim 15 jaar een Discus-AdGorissebegrip in Oosterhout!

Ruim 35 jaar geleden had Ad al een dierenwinkel in de Klappeijstraat. Toen dit straatje meer en meer een horecastraat werd, is Ad noodgedwongen gestopt en een tijd ander werk gaan doen. Toch bleef het kriebelen en toen de mogelijkheid zich voordeed, is hij is 2002 een Discus winkel begonnen in winkelcentrum Arendshof.

En zo komt het dat Discus Ad Gorisse al ruim 15 jaar niet meer weg te denken is als Dierenspeciaalzaak in Oosterhout. De oude winkel werd al snel te klein en voor de klanten niet zo praktisch. Immers, wie gaat er met zware zakken hondenvoer of kattenbakvulling het hele centrum door? Toen ons huidige winkelpand leeg stond, heeft Ad dezelfde dag aktie ondernomen en sinds oktober 2009 zitten we dus met de winkel aan de Bredaseweg 47. Onze Dierenspeciaalzaak ligt aan de rand van het centrum van Oosterhout en beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid. Ons team, dat bestaat uit Ad, zijn vrouw Inge en de medewerksters Nathalie, Mariska en Joey, staat altijd voor U klaar om U te adviseren in alles wat met huisdieren te maken heeft. Ieder heeft zijn of haar eigen specialiteit. Of U nou vragen heeft over het aquarium, of U wilt uitgebreid geadviseerd worden over voeding voor de hond, bij ons bent U aan het juiste adres. Wij nemen graag de tijd voor U!

Op deze website kunt u alvast een overzicht krijgen van de diverse merken voeding en verzorgingsproducten die wij voor Uw dier(en) verkopen. Van vogelzaad tot Carnibest vers vlees, wij hebben het allemaal!

In de toekomt willen wij deze website gaan voorzien van allerhande informatie omtrent verzorging van bv knaagdieren en vissen en uitgebreide informatie over hondenvoeding.

Comments are closed